Λίγα λόγια για εμάς και τα προϊόντα μας…

Στις μέρες μας η ποιότητα των αγροτικών προϊόντων, είναι αυτή που κατέχει την πρώτη θέση. Σ’ αυτήν την προσπάθεια στηριζόμαστε και δημιουργούμε προϊόντα, που ο καταναλωτής μπορεί άφοβα να εμπιστεύεται. Σ’ εμάς θα βρείτε διάφορα είδη αγροτικών προϊόντων. Ασχολούμαστε κυρίως με την καλλιέργεια βαμβακιού, καλαμποκιού, ροδακίνου και ακτινιδίου.

Η επιχείρησή μας ξεκινά από το 1960. Συνεχίζουμε το έργο αυτό επάξια με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έτσι ώστε να είστε βέβαιοι ότι τα προϊόντα που φτάνουν σε σας θα είναι προσεγμένα και ποιοτικά.

Η Ιστορία μας

Το Αγρόκτημα Σαρρηκυριακίδη, μια οικογενειακή επιχείρηση, που πήρε σάρκα και οστά από έναν άνθρωπο, τον παππού Σαρρηκυριακίδη, γεμάτο μεράκι για δουλειά και όραμα για το μέλλον.

Αυτό φυσικά δεν επιτεύχθηκε από τη μια στιγμή στην άλλη. Έγινε με τεράστια προσπάθεια, θέληση, επιμέλεια, αλλά και δυναμική πολλών ετών. Φρόντισε να εμπιστευτεί σε εμάς τον καρπό των κόπων του, προσμένοντας την άνθιση όλων όσων κατάφερε.

Στη συνέχεια, ο γιος του Γιάννης, κατάφερε να υλοποιήσει κάθε δυνατό στόχο και να αναδείξει αυτήν την επιχείρηση ως μια από τις καλύτερες στο είδος της. Ένας άνθρωπος που δεν το βάζει κάτω και αναζητά συνεχώς την βελτίωση και την εξέλιξη.

Τώρα λοιπόν ήρθε η ώρα να βάλουμε και εμείς το λιθαράκι μας, η τρίτη γενιά της επιχείρησης αυτής, ο μεγαλύτερος γιος Κωνσταντίνος και ο μικρότερος Αποστόλης. Ακολουθώντας πιστά κάθε είδους τεχνολογικής εξέλιξης, προτεραιότητα μας είναι να φτάσουμε ακόμα πιο ψηλά!

Αγρόκτημα Σαρρηκυριακίδη

Αγρότης
Κωνσταντίνος & Απόστολος Σαρρηκυριακίδης